28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63604.625$
Bookademy

2023 Yeni Yıl ve Yeni Hedefler

02 Ocak 2023, Pazartesi 22:54
2023 Yeni Yıl ve Yeni Hedefler

Değerli okuyucular; Herkesin yeni yılını en içten ve kalbi duygularımla kutluyor, yeni yılda eğitim ve öğretim hayatınızda bütün dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle sizleri canı gönülden selamlıyorum. Yeni yılın hepimize esenlik ve sağlık, mutluluk, refah, huzur dolu günler getirmesini temenni ediyorum.

Değerli okuyucular, 2023 yılının biz eğitimciler ve öğrenciler önemini daha önceki yazımda bahsetmiştim. 2023 yılı bizler açısından tarihi anlam ve önemi çok iyi analiz etmemiz gerekmektedir. Yaşamış olduğumuz yüzyılın gerek teknolojik gelişmeler gerekse çok ileride olduğunu özümsemeliyiz. Ayrıca bu teknolojik gelişmeleri daha iyi algılayıp kendi teknoloji ve yazılımımızı çağın gereklerini uygun bir şekilde dizayn edersek ülkemizin adını daha iyi duyurmuş olacağımızı ön görmekteyim. Bizlere düşün en önemli görevlerin başında gelmekte olan yeni neslimizi çağa uygun bir şekilde eğitmek ve yetiştirmektir. Bu tarihi bir görevdir. Eğitimde önemli olan öğrenciye var olan teknolojik imkanları sunarak farkındalık yaratacak ve eğitimi çeşitlendirebilecek projeleri sunabilmektir. Tarihimize bakarsak; atalarımızın zorluklar içinde hangi koşullarda olursa olsunlar yapmış oldukları başarıları örnek alarak daha iyi projeler geliştirebileceğimizi düşünmekteyim. Şu an bulunmuş olduğumuz imkân ve fırsatları çok verimli bir şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Aksi takdirde birçok olanağı kaçırmış olacağız ve tarihin bize yüklemiş olduğu sorumluluğu da yine geçmişteki hatalarımıza yüklemiş olacağız.

Değerli okuyucular; 2023 tarihimizin en önemli bir dönüm noktası ve fırsatı olarak görmekteyim. Bu tarihi dönüm noktasını çok iyi okumalı ve hangi görüşten olursak olalım ortak bir Türkiye hayali ile değerlendirmemiz, birleşmemiz kanısındayım. 2023 yılı bizim için tarihi bir başlangıç fırsatıdır. Kalın sağlıcakla…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Pınar Şen