25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2423.5
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64128.44$

Poloniex, Çok Konuşulan O Altcoin’leri Ticarete Açıyor!

Poloniex, Çok Konuşulan O Altcoin’leri Ticarete Açıyor!
(kriptokoin.com) Poloniex, potansiyel Ethereum hard fork tokenleri için 18 saat kadar erken alım satımı başlattı. İşte Bitcoin ve altcoin ...

(kriptokoin.com)

Poloniex, potansiyel Ethereum hard fork tokenleri için 18 saat kadar erken alım satımı başlattı. İşte Bitcoin ve altcoin borsasının duyuruları…

Poloniex, bazı altcoin projeleri için alım satımı başlattı

Tron kurucusu Justin Sun Pazar günü bir tweet’te, borsası Poloniex’in potansiyel Ethereum hard fork tokenleri, ETHW Proof-of-Work (PoW) zinciri ve ETHS için Proof-of-Stake (PoS) için alım satıma başladığını doğruladı. Zincir, programın 18 saat ilerisinde olmasıyla yoğun talep olduğunu iddia ediyor. Sun, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

ETHW ve ETHS ticareti artık Poloniex’te yayında! 8 Ağustos’ta faaliyete geçirmeyi düşünüyorduk. Ancak güçlü topluluk talebinin ardından ürünü 18 saat erken teslim etmeyi başardık. 7 Ağustos 16:00 SGT’de yayına girdik! Ticaretin tadını çıkarın!

Ethereum için PoW fork’unun olasılığı

Ethereum Merge yaklaştıkça potansiyel bir Ethereum PoW forku hakkında artan spekülasyonlar olduğunu belirtmekte fayda var. Başka bir hard fork için yapılan baskı, Huobi ve Sun’ın Poloniex borsası olan birkaç hoşnutsuz madenciden destek aldı. Özellikle Sun, geçtiğimiz Perşembe günü geliştiricilere ve topluluk üyelerine hard fork’u gerçeğe dönüştürecek bir ETHW tahsisi sözü verdi. Raporlar, destekçilerin projede yaklaşık 50 geliştirici olduğunu iddia ettiğini bildirdi.

Sun’ın son duyurusu Twitter’da biraz kafa karışıklığı ve karamsarlıkla karşılandı. Bazı kullanıcılar, varlığı traderlara bırakacaklarını söyleyerek bunu bir aldatmaca olarak nitelendirdi. Özellikle, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, hafta sonu yaşanan ajitasyonlar hakkında yorum yaptı. Hard fork taraftarlarının kullanıcılardan para kazanmaya çalışan borsaların sahipleri olduğunu belirtti. Ek olarak Buterin, Ethereum Merge’ünün yaygın bir şekilde benimsendiğini söylüyor. Bunun için bu çabaların çekiş kazanacağına inanmıyor.

Eylül ayında yapılması planlanan Ethereum Merge, blockchain ağının PoS Beacon chain’ine geçişini sağlayacak. Sonuç olarak uzmanlar, enerji tüketimini azaltırken ağın ölçeklenebilirliğini ve verimini önemli ölçüde iyileştirmesini bekliyor. Bununla birlikte, birleştirme kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi vaat ederken, gelir kaynaklarını kaybetmeye devam eden madenciler için potansiyel bir kabus olarak görülmekte. Özellikle, geliştiriciler zaten nihai test ağında birleştirme başlatıyor. Ethereum, son 24 saatte yüzde 3 ve önceki yedi günde yüzde 2.32 artışla 1.730 dolarlık fiyat noktasının üzerinde işlem görüyor.



Kaynak: https://www.ilkduy.com/haber/poloniex-cok-konusulan-o-altcoinleri-ticarete-aciyor-39383

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Dream Hair Yenikent