28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2300.4
  • BIST
    9075.04
  • BTC
    71297.44$

Türkiye Enerji Zirvesi’ne Geri Sayım Başladı!


Türkiye Enerji Zirvesi’ne Geri Sayım Başladı!
Dünya’nın Gözü 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde

Dünya’nın Gözü 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’de Olacak.

Türkiye enerji piyasasının ”Geleneksel ve En Büyük Aile Buluşması” 12. Türkiye Enerji Zirvesi için geri sayım başladı. T.C. Enerji Bakanlığı’nın himayelerinde, Enerji Fuarcılık tarafından 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen zirveye; T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Almanya Eski Başbakanı Gerhard Schröder ve sektörün önde gelen dünya liderleri katılacak.

Dünyanın gözü, ‘Enerji ve Jeopolitik Özel’ ana teması ile bu yıl Antalya’da 12’ncisi gerçekleşecek Türkiye Enerji Zirvesi’nde; T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’de olacak. Bakan Dönmez, Türkiye ve küresel enerji piyasalarındaki son gelişmeler, Akdeniz ve Orta Doğu’da enerji piyasalarını etkileyen konular ile Rusya-Ukrayna savaşının derinleştirdiği ve başta Avrupa olmak üzere dünyayı etkileyen enerji tedarik sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna açıklayacak.

Türkiye enerji piyasasının en kapsamlı ve en geniş katılımlı zirvesinde, Almanya Eski Başbakanı Gerhard Schröder de konuşmacı olarak yer alacak. Aynı zamanda Rus gazını Avrupa’ya taşıyacak Kuzey Akım 2 doğal gaz boru hattı projesinin yürütücü firması Nord Stream AG ve 2 AG’nin Hissedarlar Komitesi Başkanı olan Schröder, ”Enerji ve Jeopolitik Özel” başlıklı oturumunun özel konuğu olacak.

21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel’deyapılacak 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, yenilenebilir enerji kaynakları ve yeşil enerji, tüm yönleriyle gündeme taşınacak. Zirvede EPİAŞ, BOTAŞ, TPAO, MAPEG, EÜAŞ, GAZBİR, PETDER, TÜSİAD, TOBB gibi kamu ve özel sektörden elektrik, doğal gaz, akaryakıt ve LPG piyasaları ile iş dünyasından ulusal ve uluslar arası liderler konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye Enerji Zirvesi’nde; ”Türkiye ve Dünya Enerji Piyasalarında Son Gelişmeler”, ”Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Son Gelişmeler”, ”Doğal Gaz Piyasası”, ”Arama Üretim”, ”Türkiye LPG Piyasası”, ”Avrupa Enerji Krizi”, ”Akaryakıt Piyasası”, ”Elektrik Piyasası”, ”Karbon Piyasaları”, ”Hidrojen ve Enerji Depolama”, ”Yenilenebilir Enerji” gibi önemli oturum başlıklarıyla enerjiye dair tüm gelişmeler geniş kapsamlı olarak ele alınacak.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Crystal Club