29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.02
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9090.13
  • BTC
    69908.05$

Çivi Restaurant K.K.T.C'de İki Şube Açarak Lezzet Noktasını Genişletiyor!


Çivi Restaurant K.K.T.C'de İki Şube Açarak Lezzet Noktasını Genişletiyor!
Murat Özaslan markası Çivi Restaurant, K.K.T.C'de Girne ve Lefkoşa şubeleriyle yeni lezzet deneyimleri sunmaya hazırlanıyor.

Girne ve Lefkoşa şehirlerinde yeni şubeleriyle müşterilerine hizmet vermeye başlayacak olan Çivi Restaurant, kaliteli ve lezzetli yemeklerin yanı sıra eğlence ve konforu da sunacak.

Girne şubesinin büyük açılışı 12 Mayıs 2023 tarihinde, saat 18:00'da gerçekleştirilecek. Ayrıca, Murat Övüç, 17 Mayıs'ta Girne şubesinde ve 18 Mayıs'ta Lefkoşa şubesinde sahne alarak müşterilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Çivi Restaurant, organik ve doğal ürünlerle hazırlanan sağlıklı ve lezzetli kahvaltı menüsü, yöresel fırın tava yemekleri ve 30 çeşit mezeyle damak zevkine hitap etmeye devam ediyor. Ayrıca, Çivi Restaurant mutfağı, etin kalitesi ve protein bakımından zenginliği ile de dikkat çekiyor. Müşterilerin güvenle aileleri ve dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri bu mekan, Adana lezzetlerini K.K.T.C'ye taşıyarak yeni deneyimler sunuyor.

Yeni şubelerde sunulan hizmetler arasında Nargile, Hamburger, Tost, Makarna Çeşitleri, Salata Çeşitleri ve cafe hizmetleri de yer alacak. Ayrıca, hafta sonu ve hafta içi serpme kahvaltıyla da iddialı olan Çivi Restaurant, Adana usulü erkek kuzu ciğerli, mangalda sucuğu ve diğer kahvaltılık ürünlerle kuş sütü eksik etmeyen bir kahvaltı sunuyor.

Murat Özaslan, Çivi Restaurant'ın yeni şubeleriyle K.K.T.C'deki müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtiyor. "İlkleri yaşatmak adına çıktığımız bu yolda kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini sağlamak bizim için önemlidir" diyen Özaslan, lezzet testinden geçmeyen hiçbir ürünün restoranlarında kullanılmadığını da vurguluyor.

Çivi Restaurant'ın yeni şubeleri ile K.K.T.C'deki lezzet severler, Adana'nın eşsiz tatlarını deneyimleyebilecek ve keyifli zaman geçirebilecekler. Usta ve üst düzey aşçıların yer aldığı mutfağı ile Çivi Restaurant, tereyağından baharatına kadar yerinden organik ürünler kullanarak kaliteden ödün vermeyen bir hizmet anlayışı sunuyor.

Özellikle kuzu çevirmede iddialı olan Çivi Restaurant, erkek kuzuları ile menüsüne lezzet katıyor. Meşe odunu ateşinde 4 saat usulüne uygun olarak pişirilen kuzu çevirmelerini müşterilerin tatmasını öneriyor. Murat Özaslan, "Bu konuda ne kadar iddialı olduğumuzu damaklarınızda hissedeceksiniz. Hiç durmadan çalışarak daha iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız." dedi.

Çivi Restaurant, yeni şubeleriyle K.K.T.C'deki müşterilere unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatmayı hedeflerken, markanın başarısını daha da büyütmeyi amaçlıyor. Adana'nın lezzet dünyasını K.K.T.C'ye taşıyan Çivi Restaurant, herkesi bu eşsiz lezzet deneyimine davet ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Çivi Restaurant