18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2490.7
  • BIST
    9556.42
  • BTC
    62411.57$

Adanın Yükselen Değeri “Chamada Markası”

Adanın Yükselen Değeri “Chamada Markası”

Geçtiğimiz ay Tripadvisor’dan Best of the Best Ödülüne layık görülen ve Tartışmasız En İyi Hizmeti Sunan Oteller listesinde Dünya 20. si olan Chamada Prestige, Otelde, Beach Club’ta ve Chamada Club’ta sunduğu benzersiz hizmet ve eğlenceleri ile adadaki hizmet standartlarını yükseltiyor.

Chamada Prestige Hotel Genel Müdürü Yasin EKER bu durumu şöyle özetliyor. Başta Yönetim Kurulu Başkanımızın vizyonu, Icra Kurulu üyelerimizin büyük destekleri, Turizm Profesyoneli Departman Yöneticilerimizin tecrübeleri ve Güleryüzleriyle hizmet kalitemizin artırılmasında en büyük destekçilerimiz Chamada Markamızın Çalışanları sayesinde adanın hizmet standartları zorlayacağız. Büyük bir başarı hikayesi ile yola başladık. Ada halkımızı tesislerimize kaliteli hizmetimizi, lezzetli sunumlarımızı sunmaya davet ediyoruz.

Kaliteli Hizmet ve Chamada Markası

Adanın en yeni ve modern tarzda dizayn edilmiş odalarına sahip Chamada Prestige, özellikle Balayı Tatilini ve Özel Günlerini (Evlilik Yıldönümü ve Doğumgünü) Chamada’da kutlamak isteyenlere özel paketler sunuyorlar. Elegant Ana Restaurantı Lounge tarzında dizayn edilmiş. Öğünlerde lezzetli ve şık sunumları ile kendinizi şımartacağınız ve size özel sunumu yapılan ürünler mevcut. Pazar Brunchlarında ise Özel kabanalarınızda hem yemeğin hem de manzaranın keyfi sizleri bekliyor. 

Özel kabanalarınızda yada şezlongunuzda günün keyfini yaşamak için konforlu alanlar sunan Chamada Havuz Bar & Snack Restaurant. Salatalar, sandwich ve burger çeşitleri, pizza çeşitleri, pide çeşitleri, ana yemekler, tatlılar ve meyvelerden oluşan geniş konsept sunan lezzetli mutfağı ve farklı kokteyl, içki sunumlarının olduğu havuz barında keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Adanın En Tarz SPA’sı, Lotus SPA…

Lotus SPA’dan daha içeri girer girmez sizleri uzakdoğunun mistik havası sizleri karşılıyor. Kişiye özel odalarda masaj keyfini alabilir yada eşiniz ile VIP Odalarımıza rezervasyon yaparak saunası, hamamı, duş ve WC si içinde olan özel dokunuşlar ile dizayn edilmiş bir odada masaj ve kese köpük hizmetinin keyfini Uzakdoğu Masözlerimizden alabiliyorsunuz.

Akdeniz Manzarası ve Ocakbaşının Lezzetli Sunumları

Ocakbaşı Restaurant, özellikle eşsiz atmosferinde manzarası, lezzeti ve kaliteli hizmet sunan terasında sohbet severlerin beğenisi kazanan bir mekan haline geldi.  Çocuklu ailelerin tercihlerini Chamada Ocakbaşından yana rahatlıkla kullanabilirler. Mekanın hemen yanında Mini Clup var. Siz yemeğin ve manzaranın tadını çıkarırken çocuklarınız zamanını eğlenceye dönüştürecek.

Chamada Beach Club ve Chamada Club, Adanın eğlence anlayışını değiştiriyor.

Kaliteli hizmetin adresi Chamada Beach Club, gündüzleri deniz severlerin kaliteli zaman geçirebildikleri, lezzetli sunumları ile damak zevklerini şımarttıkları, Girne’nin en temiz plaj konforunu sunan bir mekan. Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz kişiye özel farklı kabana çeşitleri ile seçenek sunan, müzik severlerin yada güneşin keyfini ve sessizliği yaşamak isteyen misafirlere de farklı şezlong seçenekleri sunabiliyor. Birbirinden lezzetli yemek ve içecek sunumlarını şezlongunuzda alabiliyorsunuz.

 Dünya Standartlarında Eğlence ve Görsel Şovlar

Sadece Dj performansları ile gece eğlencelerinin sonlandığı bir eğlence tarzından sıkılan müzikseverler için müthiş bir mekan önerisi. Chamada Clubtaki ses ışık ve görsel şovlar, 20’nin üzerinde Profesyonel Dansçıların müthiş koreografileri ile Adanın eğlence anlayışını değiştiriyor.  Gecede birbirinden farklı 5 koreografi, DJ Performansları ile birleştiğinde eğlencenin sınırlarını zorlanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Limos Breakfast