27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63827.657$

Bursa İl Milli Eğitim’den Mustafakemalpaşa’daki eğitime yakın mercek

Bursa İl Milli Eğitim’den Mustafakemalpaşa’daki eğitime yakın mercek

Bursa'da Mustafakemalpaşa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi tarafından gerçekleştirilen yılsonu sergisi ve Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlama programı İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

BURSA (İGFA) - İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür Mustafakemalpaşa ilçesinde bir dizi programa katıldı.

Mustafakemalpaşa’da İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Serkan Gür, İlçe Müdürü Mustafa Efe’den ilçedeki eğitim faaliyetleri hakkında brifing aldı.

Programa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı. Ziyarette ilçede yürütülen proje ve çalışmalar değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, daha sonra Mustafakemalpaşa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi tarafından gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlama programına katıldı. Buradaki etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen yılsonu sergisini de ziyaret eden Müdür Gür, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürettiği ürünleri inceledi ve sergide emeği geçenleri tebrik etti.

Mustafakemalpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesinde hafızlığını ikmal eden öğrencilere yönelik düzenlenen ödül takdimi programına katılan Gür, gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Mustafakemalpaşa Ormankadı İlk ve Ortaokulunun geri dönüşüm malzemeleriyle oluşturulan sosyal bilgiler sınıfı ve okul kütüphanesinde incelemelerde bulunan Serkan Gür, okulda duvarsız eğitim alanı olarak düzenlenen doğa ve fen okulu projesi hakkında da detaylı bilgi aldı.


Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesi kapsamında Mustafakemalpaşa Kız AİHL'ne kazandırılan kütüphanenin açılışını da gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, açılışın ardından yaptığı konuşmada projeye destek veren ve kütüphanenin güncel kitaplarla zenginleştirilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Mustafakemalpaşa İbn-i Sina Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret eden ve okulun atölyelerinde incelemelerde bulunan Serkan Gür, özel öğrencilerin gerçek üretim ortamlarında mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla kurulan seramik ve cam teknoloji alanı atölyesi ile el sanatları ve tekstil atölyelerinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.



Kaynak: https://www.ilkduy.com/haber/bursa-il-milli-egitimden-mustafakemalpasadaki-egitime-yakin-mercek-37749

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Bookademy