28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2295.4
  • BIST
    9038.64
  • BTC
    70578$

Bursa ’yaza merhaba’ dedi

Bursa ’yaza merhaba’ dedi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ şenliği, binlerce çocuğa unutamayacakları bir gün yaşattı.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hüdavendigar Kent Parkı’nda düzenlenen ‘Büyükşehir’le Yaza Merhaba’ şenliği, binlerce çocuğun ve ailelerinin unutamayacakları bir gün geçirmelerini sağladı.

Tüm gün süren etkinliğe Bursa’nın her yerinden gelerek katılan aileler, çocuklarıyla birlikte renkli bir hafta sonu geçirdi. Kral Şakir karakterinin mimarı Varol Yaşaroğlu ile çizgi atölyesine katılan çocuklar, alana kurulan ‘Dublaj Kutusu’na da girerek eşsiz bir deneyim yaşadı. Profesyonel ses kayıt stüdyosuna giren çocuklar, Kral Şakir’in dünyasına kendi sesleriyle dahil oldu.

Kral Şakir bölümlerinden seçtikleri bir karakteri seslendiren minikler, kendi sesleriyle görüntülerinin kurgu sürecinde yer alma fırsatı da buldu. Atlı karınca ve şişme oyun alanlarında yaz tatili öncesi doyasıya eğlenen çocuklar, yüz boyama, parkur yarışmaları, resim ve balon atölyeleri, animasyon, dans, kukla, Karagöz ve Hacivat gösterileriyle eğlence dolu bir gün geçirdi. Zumba dansıyla enerjilerini atan minikler, DJ ve perküsyon şovlarıyla da yerlerinde durmayarak eğlendi.

Etkinlik alanında satışı yapılan ürünlerden elde edilecek gelirin ‘Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilişim Sınıfı’ projesine destek amacıyla kullanılacağı bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik de çocukların coşkusuna ortak oldu. Alandaki çocuklarla sohbet eden Çelik, pandemi sebebiyle iki senedir özlemi duyulan şenliklere tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bundan sonraki süreçte bu tür etkinliklerin daha sık düzenleneceğinin müjdesini veren Çelik, emeği geçenlere teşekkür etti.

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından 25 Haziran’da FSM Hastane alanında ‘Türk Dünyası’ temalı Çocuk Şenliği’ düzenlenecek. Yine çocukların severek izlediği çizgi film karakterleri Keloğlan, Emiray ve Elif’in Düşleri çizgi film platoları, Bursa’da kurulacak. Ağustos ayında ise ‘Büyükşehir’le 90’lar Festivali’ gerçekleştirilecek. Foto Maraton’un ikincisi de ‘Bursa’nın lezzetleri ve Bursa gastronomi festivali’ teması ile Eylül ayında yapılacak. ‘Sen de bir markasın’ adıyla kişisel marka yönetimi seminerleri de planlanıyor. 10 Eylül'de ise geçtiğimiz yıl 50 bin çocuğun katılımıyla yapılan ‘Büyükşehir Çocuk Şenliği’nin dördüncüsü yine Merinos Parkı’nda düzenlenecek.



Kaynak: https://www.ilkduy.com/haber/bursa-yaza-merhaba-dedi-37745

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

PNR Energy