29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9096.59
  • BTC
    70226.71$

Chamada Markası Dünya Arenasında...

Chamada Markası Dünya Arenasında...
Tripadvisor'dan Chamada’ya Büyük Ödül

Chamada Prestige Hotel Casino SPA, Tripadvisor’da dünya genelinde listelenen 8 milyon işletme arasından en iyilerin %1 inden daha azı içerisinde yer alarak Kuzey Kıbrıs Turizmi adına büyük bir başarı sağlamıştır.

Ayrıca Tripadvisor'ın Dünya Genelinde En Yüksek Puanlı Yeni Oteller kategorisi ile Dünya Arenasına çıkan Chamada Markası, Best of Best Listelemelerinde Dünya genelinde ilk 25 otel içerisinde yer alarak üstün hizmet düzeyini ifade eden Tartışmasız En İyiler arasında yerini aldı.

Otel Genel Müdürü Yasin EKER, "Chamada Markasının, Dünya arenasında üstün hizmet düzeyini ifade eden Tartışmasız En İyiler arasında yer alarak büyük bir başarının altına imzamızı attık. Ülkemize bu ödülü getiriyor olmamızın haklı gururunu yasıyoruz. Başta Yönetim Kurulu Başkanımızın vizyonu, Icra Kurulu üyelerimizin büyük destekleri, Turizm Profesyoneli Departman Yöneticilerimizin tecrübeleri ve Güleryüzleriyle hizmet kalitemizin artırılmasında en büyük destekçilerimiz Chamada Markamızın Çalışanları sayesinde daha nice ödülleri Kıbrıs’ımıza getireceğimize inancımız artmıştır. Bizlerin bu ödülü almaşında destekleri olan ve kıymetli vakitlerini ayırıp güzel yorumlarını ileten misafirlerimize çok teşekkür ederiz” diyerek Chamada markası olarak mutluluklarını ifade etti.

Tripadvisor'dan Chamada’ya Büyük Ödül

Tripadvisor: Travellers' Choice - Tartışmasız En İyiler ödülünü 12 aylık bir süre boyunca topluluğumuzdan çok sayıda yorum ve görüş alan otellere veriyoruz. Tripadvisor'daki 8 milyon işletme kaydının %1'inden azı, konuk ağırlama sektöründeki en üstün hizmet düzeyini ifade eden Tartışmasız En İyiler ödülünü kazanmaktadır. İşletmeniz, titiz güvenilirlik ve güvenlik standartlarımızdan geçerek aşağıdaki ödülleri almıştır.

Travellers' Choice - Tartışmasız En İyiler Ödülü

Dünya Genelinde En Yüksek Puanlı Yeni Oteller kategorimizde yer alan işletmeniz, Best of Best Listelememizde dünya genelinde ilk 25 otel içerisinde yer alarak üstün hizmet düzeyini ifade eden Tartışmasız En İyiler arasında yerinizi aldınız.

2023 kazananlarının tümünü tebrik ederken, bu ödüllerin sahiplerini bulmasını mümkün kılan gezginlere de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aşağıda, yeni açılan ve gezginlerin kalbini çalan, 2023 Travellers’ Choice - Tartışmasız En İyiler kategorisindeki oteller yer almaktadır. 

https://www.tripadvisor.com.tr/TravelersChoice-Hotels-cHottestNewHotels#filters-area


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

PNR Energy